spanduk
spanduk
spanduk
3Pabrik-pabrik

Basis produksi

∞+

Kamampuh inovasi

60000㎡+

Wewengkon produksi

60+ Nagara

Nagara jeung wewengkon serv

Tentang Kami

Hangzhou Ecubes Technology Co., Ltd, mangrupikeun platform ODM / OEM anu didasarkeun di Hangzhou, China kalayan langkung ti 800 karyawan kalebet pagawé téknis terampil, tim R&D profésional sareng insinyur anu berpengalaman, ngalayanan langkung ti 200 klien di sakuliah dunya.Cai mibanda tilu basa manufaktur di Cina jeung sertipikat téater of ISO9001 na BSCI.Ecubes museurkeun kana manufaktur palastik kualitas luhur, produk éléktronik jeung plush ku ngagunakeun bahan ramah-eco.Kiwari, produk urang geus katutupan industri Toys jeung suplai piaraan.

pausahaan

Tempatna di Hangzhou, Propinsi Zhejiang, Cina

Hangzhou Heli Electronics Co., Ltd

Wewengkon produksi: 20000㎡
Pausahaan utamana ngahasilkeun produk éléktronik plastik

Naha AnjeunPilih Kami?

jasa hiji-eureun kami bisa minuhan sagala kabutuhan Anjeun

Standar Produk Internasional Certified cer_act

Standar Produk Internasional Certified

3/EN62115,EMC/WEEE/ROHS/PHTH/REACHST2002, ISO8124, GB6675/GB19865, jsb.

Sistem Manajemén Kualitas Taliti taliti_kalakuan

Sistem Manajemén Kualitas Taliti

Perhatian hébat kana detil kalayan seueur pamariksaan & lapisan kontrol anu disetél

Runtuyan Tes Kontrol Kualitas Dilaksanakeun séri_kalakuan

Runtuyan Tes Kontrol Kualitas Dilaksanakeun

Hirup, ESD, Pangeringan Suhu Konstan, Angkutan Simulasi, Tegangan, Semprotan Uyah, Tes Drop (standar EU&AS)

Kontrol kualitas

Pangembangan produk: Insinyur téknis anu berpengalaman kami bakal nyayogikeun solusi profésional dina hal struktur atanapi résiko kaamanan produk.Samentara éta, lab internal urang bakal nguji unggal sampel dina tahap ngembangkeun dumasar kana standar test diperlukeun (ASTM-F963 / EN71-123 / Rohs, jsb) pikeun mastikeun kasalametan sarta pencegahan resiko salila produksi masal.

Fasilitas Produksi

Fasilitas Produksi

equipments canggih pikeun minuhan sagala rupa kaperluan ODM.

Mesin suntik

  • · Mesin suntik otomatis modern
  • · Manajemén aliran sareng produktivitas anu luhur
Maca deui

SMT

  • · Lingkungan purifikasi kelas juta
  • · Full assembly diimpor mesin SMT
Maca deui

Di-imah Molding Bengkel

  • · A runtuyan moldingmachines, equipments CNC
Maca deui

Jalur Majelis

  • · Sistim manajemén assembly partition
  • · Karyawan terampil sarta proc assembly efisien
Maca deui
Kamampuhan kami pantes dipercaya anjeun

Kamampuhan kami pantes dipercaya anjeun

One Stop ODM Platform pikeun Toys & Produk Patali

Keunggulan Kami

Kalawan leuwih ti 20 taun pangalaman dina ngembangkeun sarta manufaktur, urang boga tim berbakat désainer sarta insinyur anu ngajalankeun prosés ngembangkeun produk, pindah ti brainstorming konsép kana manufaktur komérsial.Kami damel sareng klien ti sakumna dunya, komunikasi dina konperénsi pidéo, ngalaksanakeun bengkel, ngagunakeun desain panganyarna, rékayasa sareng parangkat lunak manajemén proyék pikeun nganteurkeun hasil anu berkualitas sacara éfisién.

pabrik

SMT

Fasilitas sareng Alat Kami

Kakuatan terpadu kami dina desain mékanis, desain éléktronik sareng manufaktur produk ngamungkinkeun kami nyayogikeun solusi anu eureun pikeun para klien kami.Simkuring gaduh tilu basa manufaktur di Hangzhou, Huangshan na Ankang, sakabéh nu dilengkepan CNC Center, Printer 3D, laser cutter, mesin suntik molding, PCBA, IC packing, sarta garis SMT.

parabot

Palanggan Kami

Salah sahiji parobihan anu paling has dina pasar kana waktosna nyaéta ékspansi dina jumlah pilihan barang sareng jasa anu sayogi pikeun konsumén.Kauntungan kalapa inti Ecubes nyaéta nyayogikeun SOLUSI ka para klien kami dina industri éléktronik konsumen, kalebet alat dapur listrik leutik, alat rumah tangga listrik leutik, produk kasehatan pribadi listrik sareng seueur anu sanésna.Henteu ngan urang boga koleksi lega produk siap-to-ngahasilkeun nawarkeun, tapi ogé nyatu desain dipaténkeun sadia, nu mere uniqueness ka klien kami.Kami ogé tiasa ngadamel rupa-rupa desain sareng ngatur produksi sareng kiriman dumasar kana kabutuhan unik unggal klien.Klién kami ngan ukur kedah masihan ideu, sareng Ecubes bakal ngurus sadayana!

Ecubes ngalayanan rupa-rupa klién domestik sareng Internasional dina sajumlah industri.Ieu kalebet inventor munggaran, ngamimitian, sareng usaha anu mapan.Ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun manggihan ngeunaan kumaha urang tiasa mantuan Anjeun dina proyék Anjeun.

Taros Kami

  • Hangzhou Ecubes Téhnologi Co., Ltd.

    No 6, Jalan Chengdong, Kacamatan Yuhang, Hangzhou, Cina

  • info@ecubes.com

  • 0086 571 8860 9505

Ninggalkeun Pesen Anjeun